Omena-fenkolipaistos

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Omena ja fenkoli saa lisää makua chilistä ja sitruunasta. Halloumi tuo annokseen täyteläisyyttä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 400 g broilerin fileesuikaleita tai 320 g Mifu-suikaleita

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 600 g fenkolia

  • 200 g omenaa

  • 1 sitruuna

  • 1 rkl fenkolinsiemeniä

  • ½ tl chilirouhetta

  • ½ tl rouhittua mustapippuria

  • 1/2 tl suolaa

  • 120 g halloumia

  • miehen annos
  • 600 g broilerin fileesuikaleita tai 500 g Mifu-suikaleita

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 800 g fenkolia

  • 300 g omenaa

  • 1 sitruuna

  • 2 rkl fenkolinsiemeniä

  • 1 tl chilirouhetta

  • 1 tl rouhittua mustapippuria

  • 1/2 tl suolaa

  • 180 g halloumia

Ohjeet

  • Huuhtele fenkolit. Leikkaa fenkoleista sormimaiset oksat pois, säästä hyväkuntoiset lehdet koristelua varten. Leikkaa fenkolit pituussuunnassa puoliksi ja paloittele puolikkaat kolmeen lohkoon.
  • Pilko omena lohkoiksi. Kuutioi halloumi.
  • Rouhi fenkolinsiemenet kevyesti morttelissa.
  • Sekoita kaikki ainekset kulhossa, raasta päälle sitruunankuorta.
  • Laita kaikki ainekset pannulle ja kypsennä niin kauan että kana on kypsynyt ja fenkoli pehmennyt. Purista päälle vielä sitruunanmehu.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa paistoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!