Paahdetut tomaatit ja burrata

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

25

minutes

Joskus yksinkertainen on parasta. Tässä ateriassa maistuu mehevät tomaatit, valkosipuli ja ihana burrata.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 2 valkosipulinkynttä

  • 300 g kanasuikaleita tai 120 g soijasuikaleita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 250 g kirsikka- tai helmitomaatteja

  • 10 g öljyä

  • 100 g burrataa tai mozzarellaa

  • lehtipersiljaa tai basilikaa

  • miehen annos
  • 4 valkosipulinkynttä

  • 450 g kanasuikaleita tai 180 g soijasuikaleita

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 400 g kirsikka- tai helmitomaatteja

  • 15 g öljyä

  • 150 g burrataa tai mozzarellaa

  • lehtipersiljaa tai basilikaa

ohjeet

  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Laita uunivuoan pohjalle kanasuikaleet tai liotetut soijasuikaleet.
  • Lisää päälle puolitetut tomaatit.
  • Valuta päälle öljyä. Ripottele päälle valkosipuli, suolaa ja mustapippuria.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia, niin että kanasuikaleet ovat kypsyneet ja tomaatit pehmentyneet.
  • Lisää annoksen päälle burrata tai mozzarella sekä yrttejä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!