Päärynä-kaurapaistos

Annokset

4

annosta
Valmsitusaika

45

minutes

Miedosti pähkinäinen päärynä-kaurapaistos on maustettu kanelilla ja kardemummalla. Paistoksen kaveriksi sopii hyvin vaniljalla maustettu rahka.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 400 g päärynää

  • 1 rkl sitruunanmehua

  • 1 tl kardemummaa

  • 1 tl kanelia

  • 40 g maapähkinävoita

  • 20 g rypsiöljyä

  • 100 g kaurahiutaleita

  • lisäksi naisen annos
  • 450 g maitorahkaa

  • vaniljajauhetta

  • miehen annos
  • 600 g päärynää

  • 1 1/2 rkl sitruunanmehua

  • 1 1/2 tl kardemummaa

  • 1 1/2 tl kanelia

  • 60 g maapähkinävoita

  • 30 g rypsiöljyä

  • 160 g kaurahiutaleita

  • lisäksi miehen annos
  • 1000 g maitorahkaa

  • vaniljajauhetta

OHJEET

  • Jos haluat, voit kuoria päärynät, mutta se ei ole välttämätöntä. Leikkaa kuutioiksi tai siivuiksi. Kaada leivinpaperoituun uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla ja kardemummalla.
  • Sekoita kulhossa maapähkinävoi, öljy ja kaneli. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita. Levitä kauraseos päärynöiden päälle.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Syö vaniljalla maustetun rahkan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!