Päärynä-kaurapaistos
Annokset
4
annostaValmsitusaika
45
minutesMiedosti pähkinäinen päärynä-kaurapaistos on maustettu kanelilla ja kardemummalla. Paistoksen kaveriksi sopii hyvin vaniljalla maustettu rahka.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
AINEOSAT
- naisen annos
400 g päärynää
1 rkl sitruunanmehua
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
40 g maapähkinävoita
20 g rypsiöljyä
100 g kaurahiutaleita
- lisäksi naisen annos
450 g maitorahkaa
vaniljajauhetta
- miehen annos
600 g päärynää
1 1/2 rkl sitruunanmehua
1 1/2 tl kardemummaa
1 1/2 tl kanelia
60 g maapähkinävoita
30 g rypsiöljyä
160 g kaurahiutaleita
- lisäksi miehen annos
1000 g maitorahkaa
vaniljajauhetta
OHJEET
- Jos haluat, voit kuoria päärynät, mutta se ei ole välttämätöntä. Leikkaa kuutioiksi tai siivuiksi. Kaada leivinpaperoituun uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla ja kardemummalla.
- Sekoita kulhossa maapähkinävoi, öljy ja kaneli. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita. Levitä kauraseos päärynöiden päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Syö vaniljalla maustetun rahkan kanssa.