Pannumunat florentine

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Pinaatti ja kananmuna ovat klassinen yhdistelmä. Helppo pannuruoka on omiaan aamiaiselle tai vaikka brunssille.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 2 salottisipulia

  • 10 g öljyä

  • 60 g tuoretta pinaattia

  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää

  • ½ + ½ tl suolaa

  • 100 g ruokakermaa (10%)

  • 4 munaa

  • 20 g pecorinojuustoa

  • miehen annos
  • 3 salottisipulia

  • 15 g öljyä

  • 100 g tuoretta pinaattia

  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää

  • ½ + ½ tl suolaa

  • 150 g ruokakermaa (10%)

  • 6 munaa

  • 40 g pecorinojuustoa

ohjeet

  • Kuori ja hienonna sipulit. Paista niitä laakealla pannulla öljyssä noin 2 minuuttia.
  • Lisää pinaatti ja jatka paistamista noin minuutti.
  • Lisää muskotti, ½ tl suolaa ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  • Laske keskilämmölle ja riko munat joukkoon. Kypsennä, kunnes valkuainen on hyytynyt (n. 5 min)
  • Siirrä pannu syrjään liedeltä. Ripottele munille suolaa ja raasta tai vuole pecorino pinnalle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!