Pannumunat florentine
Annokset
2
annostaValmistusaika
20
minutesPinaatti ja kananmuna ovat klassinen yhdistelmä. Helppo pannuruoka on omiaan aamiaiselle tai vaikka brunssille.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
2 salottisipulia
10 g öljyä
60 g tuoretta pinaattia
½ tl jauhettua muskottipähkinää
½ + ½ tl suolaa
100 g ruokakermaa (10%)
4 munaa
20 g pecorinojuustoa
- miehen annos
3 salottisipulia
15 g öljyä
100 g tuoretta pinaattia
½ tl jauhettua muskottipähkinää
½ + ½ tl suolaa
150 g ruokakermaa (10%)
6 munaa
40 g pecorinojuustoa
ohjeet
- Kuori ja hienonna sipulit. Paista niitä laakealla pannulla öljyssä noin 2 minuuttia.
- Lisää pinaatti ja jatka paistamista noin minuutti.
- Lisää muskotti, ½ tl suolaa ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi.
- Laske keskilämmölle ja riko munat joukkoon. Kypsennä, kunnes valkuainen on hyytynyt (n. 5 min)
- Siirrä pannu syrjään liedeltä. Ripottele munille suolaa ja raasta tai vuole pecorino pinnalle.