Paprika-minttu-mangosalsaa ja makkaraa
Annokset
2
annostaValmistusaika
25
minutesRaikas paprika-minttu-mangosalsa sopii hyvin grillatun makkaran kanssa. Makkarasta saat sekä proteiinin että rasvan aterialle.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
200 g makkaraa (makkarassa olisi hyvä olla proteiinia yli 15 g / 100 g esim. Maakarit Livornon luigi tai Huberin huilu) tai 200 g vegemakkaraa esim. Papu mexican seitanmakkara
- miehen annos
300 g makkaraa (makkarassa olisi hyvä olla proteiinia yli 15 g / 100 g esim. Maakarit Livornon luigi tai Huberin huilu) tai 300 g vegemakkaraa esim. Papu mexican seitanmakkara
- paprika-minttu-mangosalsa naisen sekä miehen annos
2 suippopaprikaa
1 kypsä mango
1 punasipuli
2 cm inkivääriä raastettuna
2 rkl tuoretta minttua silputtuna
2 rkl tuoretta korianteria silputtuna
2 rkl limetin mehua
ohjeet
- Pilko paprikat pieniksi kuutioiksi ja poista siemenet. Voit halutessasi grillata paprikat ennen pilkkomista.
- Paloittele mangon hedelmäliha pieniksi kuutioiksi ja leikkaa punasipuli silpuksi.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa tai kannellisessa purkissa. Jätä maustumaan.
- Grillaa makkarat grillissä tai grillivastuksilla uunissa.