Paprika-minttu-mangosalsaa ja makkaraa

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

25

minutes

Raikas paprika-minttu-mangosalsa sopii hyvin grillatun makkaran kanssa. Makkarasta saat sekä proteiinin että rasvan aterialle.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 200 g makkaraa (makkarassa olisi hyvä olla proteiinia yli 15 g / 100 g esim. Maakarit Livornon luigi tai Huberin huilu) tai 200 g vegemakkaraa esim. Papu mexican seitanmakkara

  • miehen annos
  • 300 g makkaraa (makkarassa olisi hyvä olla proteiinia yli 15 g / 100 g esim. Maakarit Livornon luigi tai Huberin huilu) tai 300 g vegemakkaraa esim. Papu mexican seitanmakkara

  • paprika-minttu-mangosalsa naisen sekä miehen annos
  • 2 suippopaprikaa

  • 1 kypsä mango

  • 1 punasipuli

  • 2 cm inkivääriä raastettuna

  • 2 rkl tuoretta minttua silputtuna

  • 2 rkl tuoretta korianteria silputtuna

  • 2 rkl limetin mehua

ohjeet

  • Pilko paprikat pieniksi kuutioiksi ja poista siemenet. Voit halutessasi grillata paprikat ennen pilkkomista.
  • Paloittele mangon hedelmäliha pieniksi kuutioiksi ja leikkaa punasipuli silpuksi.
  • Sekoita kaikki ainekset kulhossa tai kannellisessa purkissa. Jätä maustumaan.
  • Grillaa makkarat grillissä tai grillivastuksilla uunissa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!