Parsakaalimunakas

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tämä yksinkertainen, mutta herkullinen parsakaalimunakas syntyy hetkessä. Parsakaalit voivat jäädä rapsakoiksi - se vain parantaa makua!

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 100 g parsakaalia

  • 50 g salaattijuustoa (8 %)

  • 10 g oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • valkosipulijauhetta

  • miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 150 g parsakaalia

  • 100 g salaattijuustoa (8 %)

  • 15 g oliiviöljyä

  • mustapippuria

  • valkosipulijauhetta

Ohjeet

  • Pilko parsakaali paloiksi ja paista hetki pannulla oliiviöljyssä.
  • Lisää hyvin sekoitetut kananmunat joukkoon ja murustele päälle juusto.
  • Mausta mustapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!