Persimon-raejuustoherkku

Annoksia

1

Annosta
Valmistusaika

10

minutes

Persimonin satokausi on lokakuusta tammikuulle. Sen raikkaan oranssi hedelmä sisältää A-vitamiinia sekä A-vitamiinin esiasteena toimivia karotenoideja. Persimon-raejuustoherkku on terveellinen aamupala, joka valmistuu hetkessä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 125 g raejuustoa

  • 50 g turkkilaista jugurttia

  • 20 g manteleita

  • 80 g persimonia paloina

  • ripaus kanelia

  • miehen annos
  • 200 g raejuustoa

  • 100 g turkkilaista jugurttia

  • 30 g manteleita

  • 100 g persimonia paloina

  • ripaus kanelia

Ohjeet

  • Kuori ja pilko persimon.
  • Sekoita raejuusto ja turkkilainen jogurtti.
  • Lisää päälle persimon ja mantelit.
  • Ripauta päälle kanelia ja nauti.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!