Pesto-feta-lohitaskut
Annokset
3
annostaValmistusaika
20
minutesNämä todella helpot lohitaskut sopivat kiireiseen arkeen, mutta käyvät hyvin myös näyttäväksi juhla-ateriaksi.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
300 g kirjolohifilee
30 g pestoa
60 g fetajuustoa
- lisukesalaatti miehen ja naisen annos
150 g rucolaa
150 g kirsikkatomaatteja
ruohosipulia
- miehen annos
450 g kirjolohifilee
45 g pestoa
90 g fetajuustoa
ohjeet
- Leikkaa kirjolohifileestä kolme tasakokoista palaa.
- Leikkaa paloihin viilto noin puoleen väliin saakka.
- Täytä viillot pestolla ja murusta päälle fetajuustoa.
- Paista 200 asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohipalan paksuudesta riippuen.
- Leikkaa kirsikkatomaati puoliksi. Sekoita tomaatit rucolaan. Lisää tuoretta ruohosipulia silputtuna.
- Syö 1 lohipala ja 1/3 osa salaatista.