Pesto-feta-lohitaskut

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Nämä todella helpot lohitaskut sopivat kiireiseen arkeen, mutta käyvät hyvin myös näyttäväksi juhla-ateriaksi.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 300 g kirjolohifilee

  • 30 g pestoa

  • 60 g fetajuustoa

  • lisukesalaatti miehen ja naisen annos
  • 150 g rucolaa

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • ruohosipulia

  • miehen annos
  • 450 g kirjolohifilee

  • 45 g pestoa

  • 90 g fetajuustoa

ohjeet

  • Leikkaa kirjolohifileestä kolme tasakokoista palaa.
  • Leikkaa paloihin viilto noin puoleen väliin saakka.
  • Täytä viillot pestolla ja murusta päälle fetajuustoa.
  • Paista 200 asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohipalan paksuudesta riippuen.
  • Leikkaa kirsikkatomaati puoliksi. Sekoita tomaatit rucolaan. Lisää tuoretta ruohosipulia silputtuna.
  • Syö 1 lohipala ja 1/3 osa salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!