Pesto-kebabmunakas

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Tuhti munakas syntyy kebabista, sipulista sekä saa makua pestosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 1/2 dl mantelimaitoa

  • 100 g kebablihaa (pakaste) tai 100 g soijaleikkelettä esim. Bon soya

  • 10 g oliivi- tai ruokaöljyä

  • 6 kpl kirsikkatomaatteja halkaistuna

  • 1 salottisipuli silputtuna

  • 20 g pestokastiketta

  • Ripaus suolaa

  • Mustapippuria

  • Valkosipulijauhetta

  • lisäksi kurkkua

  • miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 1/2 dl mantelimaitoa

  • 150 g kebablihaa (pakaste) tai 150 g soijaleikkelettä esim. Bon soya

  • 15 g oliivi- tai ruokaöljyä

  • 8 kpl kirsikkatomaatteja halkaistuna

  • 1 salottisipuli silputtuna

  • 30 g pestokastiketta

  • Ripaus suolaa

  • Mustapippuria

  • Valkosipulijauhetta

  • lisäksi kurkkua

Ohjeet

  • Sekoita keskenään kananmunat ja mantelimaito. Paista pannulla kebabliha ja sipulit kypsiksi öljyssä. Lisää kananmuna-mantelimaitoseos pannulle. Kun kanamunat alkavat hyytyä, lisää päälle tomaatin puolikkaat ja mausteet. Paista kypsäksi kannen alla. Tiputtele pestokastike tasaisesti munakkaaseen. Jaa munakas kahtia ja lisää paloiteltu kurkku lautaselle juuri ennen tarjoilua.
  • Syö tällä aterialla puolet munakkaasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!