Pikapizza

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Herkullinen pizza valmistuu nopeasti tortillalettujen päälle. Kun käytät täytteenä tonnikalaa, kinkkusuikaletta tai härkistä, ei tarvitse täytteitäkään erikseen kypsentää.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • naisen annos
  • 3 täysjyvätortillalettua (medium kokoista)

  • 200 g pizzakastiketta (sokeroimaton esim. Mutti)

  • 150 g tonnikalaa vedessä tai 150 g kinkkua (lihapitoisuus yli 90%) tai 100 g härkistä

  • 90 g kevyt juustoa (rasvaa enintään 10%)

  • 2 tomaattia

  • 150 g herkkusieniä

  • 45 g fetaa tai sinihomejuustoa

  • oreganoa

  • halutessasi tuoretta basilikaa

  • miehen annos
  • 4 1/2 täysjyvätortillalettua (medium kokoista)

  • 300 g pizzakastiketta (sokeroimaton esim. Mutti)

  • 300 g tonnikalaa vedessä tai 300 g kinkkua (lihapitoisuus yli 90%) tai 200 g härkistä

  • 90 g kevyt juustoa (rasvaa enintään 10%)

  • 3 tomaattia

  • 200 g herkkusieniä

  • 90 g fetaa

  • oreganoa

  • halutessasi tuoretta basilikaa

OHJEET

  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Levitä tortillaletut leivinpaperoidulle pellille. Levitä lettujen päälle pizzakastiketta.
  • Levitä päälle valitsemasi täyte. Siivuta tomaatti ja herkkusienet. Levittele ne pizzojen päälle.
  • Raasta juusto ja ripottele se pizzojen päälle. Lisää vielä feta ja ripaus oreganoa.
  • Paista pizzoja noin 10-15 minuuttia niin kauan että juustot on sulaneet.
  • Lisää ennen syömistä vielä halutessasi tuoretta basilikaa. Naisen yksi annos on yksi pizza ja miehen puolitoista pizzaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!