Pinaattipannari

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Pinaattipannari on saanut lisää vihreää parsakaalista ja pestosta. Pinaattipannarin kaverina tarjoillaan raejuusto-puolukkaseosta, joka ei makuparina petä koskaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 80 g kikhernejauhoja

  • 2 kananmunaa

  • 100 g pinaattia (pakaste)

  • 3 dl mantelimaitoa

  • 75 g parsakaalia

  • 20 g pestokastiketta

  • Lisäksi naisen annos
  • 250 g raejuustoa

  • 200 g puolukoita

  • miehen annos
  • 100 g kikhernejauhoja

  • 3 kananmunaa

  • 100 g pinaattia (pakaste)

  • 3 dl mantelimaitoa

  • 100 g parsakaalia

  • 30 g pestokastiketta

  • Lisäksi miehen annos
  • 400 g raejuustoa

  • 300 g puolukoita

Ohjeet

  • Sekoita keskenään kikhernejauhot, mantelimaito, pestokastike, kananmunat ja pinaatti. Anna seisoa hetki, jotta kikhernejauhot hieman turpoavat.
  • Leikkaa parsakaali leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle ja kaada pannariseos päälle.
  • Paista uunissa 215 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta saa hieman väriä.
  • Sekoita keskenään puolukat ja raejuusto.
  • Anna jäähtyä hetki ja tarjoile puolukka-raejuustoseoksen kanssa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa pannarista ja raejuusto-puolukkaseoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!