Pinaattipestopasta

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

40

minutes

Tämä pinaattipestopasta on nopea ja maukas ateria. Kuutioitu tofu sopii hyvin pastan joukkoon.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 75 g pastaa

  • 300 g tofua

  • 5 g öljyä

  • pinaattia

  • naisen annos pinaattipesto
  • 65 g babypinaattia

  • 1 ruukku basilikaa

  • 10 g parmesaanijuustoa

  • 10 g cashew-pähkinöitä

  • 15 g oliiviöljyä

  • 1 sitruunan mehu

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • (tarvittaessa vettä)

  • miehen annos
  • 120 g pastaa

  • 450 g tofua

  • 10 g öljyä

  • pinaattia

  • miehen annos pinaattipesto
  • 80 g babypinaattia

  • 1 ruukku basilikaa

  • 15 g parmesaanijuustoa

  • 15 g cashew-pähkinöitä

  • 25 g oliiviöljyä

  • 1 sitruunan mehu

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • (tarvittaessa vettä)

ohjeet

  • Kuivaa tofu talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä. Kääri tofupala paperiin tai pyyhkeeseen ja laita päälle paino. Anna olla noin 15 minuuttia painon alla.
  • Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  • Huuhdo ja kuivaa pinaatti. Kumoa lehdet monitoimikoneen kulhoon. Nypi joukkoon basilikanlehdet. Raasta sekaan juusto. Lisää pähkinät, öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri. Soseuta tasaiseksi. Lisää vettä jos tuntuu että seos jää liian paksuksi.
  • Kuutioi tofu ja paista kuutiot kauniin ruskeiksi pannulla pienessä määrässä öljyä. Lisää päälle pinaattia.
  • Lisää pasta pannulle.
  • Sekoita pinaattipesto kuuman pastan joukkoon.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!