Poke bowl marinoiduilla katkaravuilla

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Poke bowl on alunperin havajilainen konsepti, jossa kootaan terveellisiä ja värikkäitä aineksia kulhoon. Kirpeän raikkaat marinoidut katkaravut ovat tämän poke bowlin salaisuus.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 450 g katkarapuja

  • 1 ruukku salaattia

  • 1/2 kurkku

  • 2 tomaattia

  • 3 vartta kevätsipulia

  • 1/2 kukkakaali

  • korianteria tai lehtipersiljaa

  • katkarapu-marinadi naisen annos
  • 2 tl punaista curry-tahnaa

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1/2 sitruunan mehu

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria

  • sriracha-majoneesi naisen annos
  • 40 g majoneesia

  • 1 tl srirachaa

  • miehen annos
  • 600 g katkarapuja

  • 1 ruukku salaattia

  • 1 kurkku

  • 3 tomaattia

  • 4 vartta kevätsipulia

  • 1/2 kukkakaali

  • korianteria tai lehtipersiljaa

  • marinoidut katkaravut miehen annos
  • 3 tl punaista curry-tahnaa

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 sitruunan mehu

  • 2 valkosipulin kynttä

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria

  • sriracha-majoneesi miehen annos
  • 60 g majoneesia

  • 1 1/2 tl srirachaa

Ohjeet

  • Sekoita katkarapu-marinadin ainekset. Laita katkaravut kulhoon ja lisää marinadi. Jätä vetäytymään.
  • Pilko tomaatit ja kevätsipulit. Sekoita ne kulhossa keskenään.
  • Pilko myös loput vihannekset.
  • Asettele vihannekset kulhoon salaatti pohjalle ja muut vihannekset sekä katkaravut osioiksi päälle. Kaada myös katkarapujen marinadi kulhoon.
  • Lisää päälle tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa.
  • Sekoita majoneesi ja sriracha.
  • Nauti 1/3 poke bowlista ja sriracha-majoneesista tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!