Proteiiniletut

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Pumpulinpehmeät proteiiniletut maustetaan kardemummalla ja päälle laitetaan ihania kanelisia omenakuutioita.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunan valkuaista

  • 2 kananmunan keltuaista

  • 150 g maitorahkaa

  • 20 g mantelijauhoja

  • ripaus suolaa

  • erytritolia ja kardemummaa makusi mukaan

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • päälle 1 omena, kanelia ja kardemummaa

  • miehen annos
  • 3 kananmunan valkuaista

  • 3 kananmunan keltuaista

  • 250 g maitorahkaa

  • 30 g mantelijauhoja

  • ripaus suolaa

  • erytritolia ja kardemummaa makusi mukaan

  • rypsiöljyä paistamiseen

  • päälle 2 omenaa, kanelia ja kardemummaa sekä mustikoita

ohjeet

  • Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Ole tarkkana, ettei yhtään keltuiaista ole joukossa, sillä silloin valkuiaiset eivät vaahdotu. Valkuaisvaahdosta ei kannata tehdä ihan superkovaa; hieman pehmeämmän vaahdon sekoittaminen taikinaan on helpompaa.
  • Sekoita toisessa kulhossa kananmunan keltuaiset, maitorahka, mantelijauhot ja suola sekä halutessasi erytritolia ja kardemummaa. Lisää joukkoon valkuaisvaahto rauhallisin, nostelevin liikkein. Paista lettuja öljyssä paistinpannulla tai lettupannun koloissa keskilämmöllä molemmin puolin. Letut palavat varsin herkästi, joten ole tarkkana.
  • Kuori ja kuutioi omena. Laita omenakuutiot kulhoon ja ripottele päälle kanelia ja kardemummaa. Pyörittele hyvin.
  • Nauti letut omenakuutioiden ja mustikoiden kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!