Vaniljainen raejuustokakku

Annokset

4

annosta
Aktiivinen valmistusaika

15

minutes
Kokonaisvalmistusaika

2

hours 

Tämä helppo kakku valmistuu nopeasti vain sekoittamalla aineet yhteen ja uuni hoitaa loput. Päälle lisätään runsas määrä marjoja ja terveellinen tarjottava kahvipöytään tai omaan herkutteluun on valmis.


Koko kakussa on 4,5 naisen annosta ja vähän vajaa 3 miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINEOSAT

  • 3 kananmunaa

  • 1 prk (450 g) vanilja-raejuustoa (esim. Keso)

  • 50 g maissitärkkelystä (esim. Maizena)

  • 1 limetin kuori raastettuna

  • 1 limetin mehu

  • 1/2 dl erytritolia tai 2 rkl hunajaa

  • Voiteluun rypsi- tai kookosöljyä

  • päälle
  • marjoja tai hedelmiä

  • mintun lehtiä

OHJEET

  • Mittaa raejuusto, kananmunat, maissitärkkelys, erytritoli tai hunaja ja limetin mehui kulhoon. Raasta joukkoon limetin kuori (varo raastamasta valkoista osaa). Soseuta sauva- tai tehosekoittimella tasaiseksi massaksi.
  • Rypistä leivinpaperi ja vuoraa irtopohjavuoka (ø 20 cm) kokonaan leivinpaperilla. Voitele leivinpaperi kevyesti öljyllä. Kaada taikina vuokaan.
  • Paista raejuustokakkua 180 asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti. Jos kakun pinta alkaa tummua, peitä vuoka paiston loppuvaiheessa foliolla. Anna kakun jäähtyä huoneenlämmössä ja nosta sitten jääkaappiin hetkeksi.
  • Poista leivinpaperi ja koristele tuoreilla marjoilla sekä mintun lehdillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!