Raparperi-banaanileipä

Annokset

8

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Raparperi-banaanileipä on ihanan mehevä ja sopivasti mausteinen. Sopii hyvin tarjottavaksi kahvipöytään.

Leivästä tulee noin 8 viipaletta
Koko leivässä on noin kolme naisen ja kaksi miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • 2 kypsää banaania

  • 2 kananmunaa

  • 250 g rahkaa

  • 40 g mantelijauhoa

  • 25 g kaurahiutaleita

  • 40 g cashew-pähkinöitä rouhittuna

  • 1 tl kardemummaa

  • 1 tl kanelia

  • 1 tl steviaa tai 1/2 dl erytritolia

  • 1 tl ruokasoodaa

  • 1/2 tl suolaa

  • 3 vartta raparperia

Ohjeet

  • Soseuta banaanit haarukalla.
  • Sekoita banaanisoseeseen rahka ja kananmunat.
  • Yhdistä mantelijauhe, rouhitut cashew-pähkinät, kaurahiutaleet, ruokasooda, makeutusaine ja mausteet.
  • Sekoita jauheseos taikinaan.
  • Pilko raparperinvarret ja lisää palat taikinaan.
  • Kaada taikina leivinpaperoituun leipävuokaan.
  • Paista leipää 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!