Raparperiraejuustoherkku

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

40

minutes

Kirpeä raparperi keitetään hillokkeeksi yhdessä makeiden vadelmien kanssa. Tästä tulee ihana herkku kermaisen raejuuston kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos raparperi-vadelmahilloke
  • 3 vartta raparperia

  • 1/2 dl vettä

  • 100 g vadelmia

  • 1/2 tl ksantaania

  • ripaus vaniljaa

  • halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia

  • naisen annos
  • 250 g raejuustoa

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • kardemummaa

  • 40 g cashew-pähkinöitä

  • miehen annos raparperi-vadelmahilloke
  • 5 vartta raparperia

  • 1 dl vettä

  • 200 g vadelmia

  • 1 tl ksantaania

  • ripaus vaniljaa

  • halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia

  • miehen annos
  • 400 g raejuustoa

  • 200 g turkkilaista jogurttia

  • kardemummaa

  • 60 g cashew-pähkinöitä

ohjeet

  • Pilko raparperinvarret paloiksi.
  • Laita kattilaan vesi, raparperipalat ja vadelmat.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä, niin että raparperi pehmenee.
  • Lisää seokseen ksantaani ja vaniljajauhe. Voit lisätä makeutta erytritolilla.
  • Anna hillokkeen jäähtyä.
  • Sekoita raejuusto ja turkkilainen jogurtti yhteen.
  • Mausta kardemummalla.
  • Syö raejuustoherkku raparperi-vadelmahillokkeen ja cashew-pähkinöiden kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!