Raparperiraejuustoherkku
Annokset
2
annostaValmistusaika
40
minutesKirpeä raparperi keitetään hillokkeeksi yhdessä makeiden vadelmien kanssa. Tästä tulee ihana herkku kermaisen raejuuston kanssa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos raparperi-vadelmahilloke
3 vartta raparperia
1/2 dl vettä
100 g vadelmia
1/2 tl ksantaania
ripaus vaniljaa
halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia
- naisen annos
250 g raejuustoa
100 g turkkilaista jogurttia
kardemummaa
40 g cashew-pähkinöitä
- miehen annos raparperi-vadelmahilloke
5 vartta raparperia
1 dl vettä
200 g vadelmia
1 tl ksantaania
ripaus vaniljaa
halutessasi makeutusta voit lisätä erytritolia
- miehen annos
400 g raejuustoa
200 g turkkilaista jogurttia
kardemummaa
60 g cashew-pähkinöitä
ohjeet
- Pilko raparperinvarret paloiksi.
- Laita kattilaan vesi, raparperipalat ja vadelmat.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä, niin että raparperi pehmenee.
- Lisää seokseen ksantaani ja vaniljajauhe. Voit lisätä makeutta erytritolilla.
- Anna hillokkeen jäähtyä.
- Sekoita raejuusto ja turkkilainen jogurtti yhteen.
- Mausta kardemummalla.
- Syö raejuustoherkku raparperi-vadelmahillokkeen ja cashew-pähkinöiden kanssa.