Rapsakka riisisalaatti

Annokset

4

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Tämän mausteisen salaatin juju on uunissa paahdetussa riisissä.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • rapsakka riisi naisen annos
  • 100 g basmatiriisiä

  • 1 rkl punaista currytahnaa

  • 20 g öljyä

  • kastike naisen annos
  • 2 rkl soijakastiketta

  • 1 chili

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1/2 limetin mehu

  • 1/2 dl vettä

  • lisäksi naisen annos
  • 1/2 ruukku minttua

  • 1/2 kurkku

  • 2 rkl paahdettua sipulia

  • 1 ruukku salaattia

  • 400 g kanasuikaleita paistettuna tai 320 g Mifu-suikaleita

  • rapsakka riisi miehen annos
  • 160 g basmatiriisiä

  • 1 ,5 rkl punaista currytahnaa

  • 30 g öljyä

  • kastike miehen annos
  • 3 rkl soijakastiketta

  • 1 chili

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1/2 limetin mehu

  • 1/2 dl vettä

  • lisäksi miehen annos
  • 1/2 ruukku minttua

  • 1 kurkku

  • 3 rkl paahdettua sipulia

  • 1 ruukku salaattia

  • 600 g kanasuikaleita paistettuna tai 500 g Mifu-suikaleita

ohjeet

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Sekoita kypsään riisiin currytahna ja öljy.
  • Levittele riisi leivinpaperoidulle pellille ja paista 180 asteessa noin 20 minuuttia (varo ettei pala), niin että riisi rapsakoituu.
  • Kuori ja pilko valkosipuli. Pilko myös chili. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen.
  • Paista kanasuikaleet ja mausta makusi mukaan.
  • Kuutioi kurkku ja hienonna minttu.
  • Sekoita kurkku, minttu, riisi ja kastike sekaisin.
  • Levitä salaatinlehdet lautaselle, lisää päälle riisi-kurkkuseos sekä kana- tai Mifu-suikaleet.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!