Rieskat
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
30
minutesNämä pehmoiset ja herkulliset rieskat valmistuu käden käänteessä.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 kananmunaa
125 g raejuustoa
10 g oliivi- tai rypsiöljyä
40 g manteli-tai kookosjauhoa
1 rkl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
- naisen annos päällisiä / rieska
50 g vuolukanaa tai 50 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)
25 g juustoa
tomaattia ja kurkkua
- miehen annos rieska
3 kananmunaa
200 g raejuustoa
15 g oliivi- tai rypsiöljyä
60 g manteli-tai kookosjauhoa
1 1/2 rkl psylliumia
1 1/2 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
- miehen annos päällisiä / rieska
75 g vuolukanaa tai 75 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)
40 g juustoa
tomaattia ja kurkkua
Ohjeet
- Riko munat kulhoon, lisää raejuusto ja öljy. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet. Lisää nämä taikinaan. Aja taikina tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella. Voit myös ihan vaan sekoittaa taikinan tasaiseksi jos et omista kumpaakaan, silloin jää vähän raejuusto sattumia, mutta se ei haittaa.
- Taputtele kostutetuin käsin taikinasta neljä rieskaa.
- Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, niin että rieskat ovat saaneet kauniin värin.
- Syö yksi rieska päällisten kanssa.