Riisipuuro

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Ihanan pehmeä riisipuuro höystetään raejuustolla, niin siitä tulee täydellinen ateria.  Päälle voit laittaa joko marjoja tai luumu- tai omenasosetta. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 3 dl vettä

  • 50 g riisiä

  • 100 g ruokakermaa 10%

  • 1/3 tl suolaa

  • 250 g raejuustoa

  • kanelia

  • 100 g marjoja / luumusosetta / omenasosetta

  • miehen annos
  • 3 ,5 dl vettä

  • 80 g riisiä

  • 200 g ruokakermaa 10%

  • 1/2 tl suolaa

  • 400 g raejuustoa

  • kanelia

  • 150 g marjoja / luumusosetta / omenasosetta

ohjeet

  • Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 2 minuuttia.
  • Lisää kerma ja suola ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 35 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Lisää raejuusto ja lämmitä vielä hetki. Voit myös syödä raejuuston kylmänä riisipuuron kanssa. 
  • Syö marjojen tai omena- tai luumusoseen kanssa. Ripottele päälle kanelia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!