Rosollipelti tofumoussella

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

1

hour 

Rosollin voi syödä myös lämpimänä ja se maistuu pääruokana näin vaikka pikkujoulutunnelmissa. Rosollipellin kaveriksi ja proteiininlähteeksi tehdään tofumousse.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 4 porkkanaa

  • 1 punasipuli

  • 3 punajuurta

  • 20 g öljyä

  • 2 rkl omenaviinietikkaa

  • 1 tl piparkakkumaustetta

  • 1 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 20 g mantelilastuja

  • tofumousse naisen annos
  • 300 g kylmäsavustettua tofua

  • 100 g etikkapunajuurta (makeuttamaton)

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 20 g oliiviöljyä

  • miehen annos
  • 6 porkkanaa

  • 1 1/2 punasipulia

  • 4 punajuurta

  • 30 g öljyä

  • 2 rkl omenaviinietikkaa

  • 1 1/2 tl piparkakkumaustetta

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 30 g mantelilastuja

  • tofumousse miehen annos
  • 450 g kylmäsavustettua tofua

  • 150 g etikkapunajuurta (makeuttamaton)

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 30 g oliiviöljyä

Ohjeet

  • Kuori ja suikaloi porkkanat ja punajuuret. Kuori ja siivuta sipuli.
  • Levitä kasvikset leivinpaperoidulle pellille raidoiksi.
  • Sekoita öljy, omenaviinietikka ja mausteet pienessä kulhossa.
  • Levittele öljyseos vihannesten päälle (voit käyttää pullasutia apuna).
  • Ripottele lopuksi pinnalle mantelilastuja.
  • Paista vihanneksia 200 asteessa noin 45 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä.
  • Sekoita sillävälin tofumousse. Voit tehdä sen joko teho- tai sauvasekoittimella.
  • Pilko etikkapunajuuri sekä tofu ja laita ne kulhoon. Lisää öljy ja mausteet. Aja massa tasaiseksi joko sauva- tai tehosekoittimella. Testaa maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa Rosollipellistä ja tofumoussesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!