Ruohosipuli-bagelit

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Nämä herkulliset bagelit taltuttavat vaativammankin leivänhimon.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • NAISET
  • 3 munaa

  • 40 g Alpro greek style (no sugar)

  • 60 g juustoraastetta

  • 1 dl pofiber

  • 1 rkl psylliumia

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 ruukku ruohosipulia silputtuna

  • (päälle sesaminsiemeniä)

  • Päälle naiset
  • 5 g voita

  • 50 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) (tai 50 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)

  • tomaattia

  • (halutessasi vähän punasipulia ja muita vihanneksia)

  • MIEHET
  • 6 munaa

  • 80 g Alpro greek style (no sugar)

  • 120 g juustoraastetta

  • 2 dl pofiber

  • 2 rkl psylliumia

  • 2 tl leivinjauhetta

  • 1 ruukku ruohosipulia silputtuna

  • (päälle sesaminsiemeniä)

  • Päälle miehet
  • 10 g voita

  • 75 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) (tai 50 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)

  • tomaattia

  • (halutessasi vähän punasipulia ja muita vihanneksia)

Ohjeet

  • Sekoita munat, alpro ja juustoraaste.
  • Sekoita leivinjauhe, psyllium ja pofiber yhteen.
  • Yhdistä seokset.
  • Lisää noin 1 dl ruohosipulisilppua.
  • Muotoile 3/6 (naiset 3 ja miehet 6) rinkulaa ja lisää halutessasi päälle sesaminsiemeniä. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min.
  • Syö tällä aterialla naiset yksi ja miehet kaksi bagelia päällisten kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!