Ruohosipuli-bagelit
3
Annosta30
minutesNämä herkulliset bagelit taltuttavat vaativammankin leivänhimon.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- NAISET
3 munaa
40 g Alpro greek style (no sugar)
60 g juustoraastetta
1 dl pofiber
1 rkl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
1 ruukku ruohosipulia silputtuna
(päälle sesaminsiemeniä)
- Päälle naiset
5 g voita
50 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) (tai 50 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)
tomaattia
(halutessasi vähän punasipulia ja muita vihanneksia)
- MIEHET
6 munaa
80 g Alpro greek style (no sugar)
120 g juustoraastetta
2 dl pofiber
2 rkl psylliumia
2 tl leivinjauhetta
1 ruukku ruohosipulia silputtuna
(päälle sesaminsiemeniä)
- Päälle miehet
10 g voita
75 g leikkelettä (lihapitoisuus yli 90%) (tai 50 g kasvisleikkelettä (esim. Bon Soya savustettu kasvisleikkele)
tomaattia
(halutessasi vähän punasipulia ja muita vihanneksia)
Ohjeet
- Sekoita munat, alpro ja juustoraaste.
- Sekoita leivinjauhe, psyllium ja pofiber yhteen.
- Yhdistä seokset.
- Lisää noin 1 dl ruohosipulisilppua.
- Muotoile 3/6 (naiset 3 ja miehet 6) rinkulaa ja lisää halutessasi päälle sesaminsiemeniä. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min.
- Syö tällä aterialla naiset yksi ja miehet kaksi bagelia päällisten kanssa.