Ruohosipuli-parsakaalimunakas

Annokset

1

annos
Valmistusaika

20

minutes

Ruohosipuli-parsakaalimunakas sopii hyvin myös aamiaiselle ja kevyelle lounaallekin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 50 g parsakaalia

  • 70 g avokadoa

  • 1 dl ruohosipulia

  • 10 g oliiviöljyä

  • 100 g tomaattimurskaa

  • 1 tl Provencen yrtit-mausteseosta

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

  • miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 80 g parsakaalia

  • 100 g avokadoa

  • 1 dl ruohosipulia

  • 15 g oliiviöljyä

  • 100 g tomaattimurskaa

  • 2 tl Provencen yrtit-mausteseosta

  • 1/2 tl suolaa

  • 1/2 tl mustapippuria

ohjeet

  • Paista öljytyllä pannulla hetki paloiteltuja parsakaaleja.
  • Lisää joukkoon tomaattimurskaa noin kolmeen osaan eri puolille pannua.
  • Riko kananmunat parsakaalien päälle, ripottele ruohosipulisilppu päälle ja paista kypsäksi.
  • Lisää joukkoon mausteet ja siivutettu avokado.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!