Ruohosipuli-parsakaalimunakas
Annokset
1
annosValmistusaika
20
minutesRuohosipuli-parsakaalimunakas sopii hyvin myös aamiaiselle ja kevyelle lounaallekin.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
2 kananmunaa
50 g parsakaalia
70 g avokadoa
1 dl ruohosipulia
10 g oliiviöljyä
100 g tomaattimurskaa
1 tl Provencen yrtit-mausteseosta
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
- miehen annos
3 kananmunaa
80 g parsakaalia
100 g avokadoa
1 dl ruohosipulia
15 g oliiviöljyä
100 g tomaattimurskaa
2 tl Provencen yrtit-mausteseosta
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
ohjeet
- Paista öljytyllä pannulla hetki paloiteltuja parsakaaleja.
- Lisää joukkoon tomaattimurskaa noin kolmeen osaan eri puolille pannua.
- Riko kananmunat parsakaalien päälle, ripottele ruohosipulisilppu päälle ja paista kypsäksi.
- Lisää joukkoon mausteet ja siivutettu avokado.