Salaattipiirakka

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Piirakan täyte voi ollakin tuoresalaatti. Tämä raikas ja kesäinen piiras on maukas ruoka tai hyvä tarjottava kahvipöytään.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • Pohja naisen annos
  • 200 g porkkanaa

  • 100 g kukkakaalia

  • 10 g ruokaöljyä

  • 2 rkl pofiberia

  • 1 tl suolaa

  • 2 kananmunaa

  • 1 tl Provencen yrtit -mausteseosta

  • ,5 tl mustapippuria

  • täyte naisen annos
  • 60 g fetajuustoa kuutioina

  • rucolaa

  • pinaattia (tuore)

  • 8 -10 kpl kirsikkatomaattia halkaistuna

  • n. 10 cm pala kurkkua paloiteltuna

  • 200 g savukalaa

  • Kastike naisen annos
  • 20 g ruokaöljyä

  • 1 rkl sinappia

  • 1 -2 rkl sitruunamehua

  • ,5 tl suolaa

  • Pohja miehen annos
  • 200 g porkkanaa

  • 200 g kukkakaalia

  • 15 g ruokaöljyä

  • 2 rkl pofiberia

  • 1 tl suolaa

  • 3 kananmunaa

  • 2 tl Provencen yrtit -mausteseosta

  • ,5 tl mustapippuria

  • täyte miehen annos
  • 90 g fetajuustoa kuutioina

  • rucolaa

  • pinaattia (tuore)

  • 8 -10 kpl kirsikkatomaattia halkaistuna

  • n. 10 cm pala kurkkua paloiteltuna

  • 200 g savukalaa paloiteltuna

  • Kastike miehen annos
  • 30 g ruokaöljyä

  • 1 rkl sinappia

  • 1 -2 rkl sitruunamehua

  • ,5 tl suolaa

ohjeet

  • Voitele piirakkavuoka ruokaöljyllä. Raasta porkkana ja kukkakaali. Sekoita keskenään pohjan ainekset ja painele seos piirakkavuokaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 20-30 minuuttia.
  • Anna pohjan jäähtyä hetki ja laita piirakkapohjan päälle ensin rucola ja pinaatti ja sitten loput täytteen ainekset.
  • Sekoita kaikki kastikkeen ainekset sekaisin ja valuttele täytteiden päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!