Suolainen pannari

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Toiveresepti! Tässä yksinkertaisen suolaisen pannarin ohje. Tätä voi helposti muokata mieleisekseen, jauhelihan tilalla voi käyttää vaikka tonnikalaa tai kinkkua. Kasviksiakin voi lisäillä tai vaihdella omien mieltymysten mukaan. Ohje on tehty perusateria kakkosen periaatteiden mukaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 2 dl mantelimaitoa (sokeroimaton)

  • 75 g kaurajauhoja

  • 1/2 tl suolaa

  • 100 g jauhelihaa tai 100 g vegejauhista (esim. next level tai pirkka)

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • 1/2 paprika

  • 1/2 sipuli

  • 2 kevätsipulia

  • 50 g kevyt juustoa rasvaa max. 17% (esim. kepeä kadett 5%)

  • päälle rucolaa

  • miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 3 dl mantelimaitoa (sokeroimaton)

  • 120 g kaurajauhoja

  • 2/3 tl suolaa

  • 150 g jauhelihaa tai 150 g vegejauhista (esim. next level tai pirkka)

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • 1 paprika

  • 1 sipuli

  • 3 kevätsipulia

  • 100 g kevyt juustoa rasvaa max. 17% (esim. kepeä kadett 5%)

  • päälle rucolaa

ohjeet

  • Sekoita turkkilainen jogurtti, mantelimaito ja kananmunat keskenään.
  • Lisää kaurajauhot ja suola.
  • Levitä taikina leivipaperoidulle pellille tai vuoalle.
  • Paista jauheliha pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.
  • Kuori ja kuutioi sipuli. Pilko paprika ja kevätsipuli.
  • Levitä jauheliha ja vihannekset taikinan päälle.
  • Raasta päällimmäiseksi juusto.
  • Paista pannukakkua 200 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-40 minuuttia, niin että pannukakku on täysin kypsä.
  • Lisää rucola kypsän pannarin päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!