Taikapannari

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

1

hour 

Tämän pannarin taika on siinä että siinä muodostuu pannariin kaksi kerrosta, ihanan maukas pohja ja ilmava päällikerros. Tästä tulee takuuhitti koko perheelle!

Resepti on perusateria 2.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 30 g rypsiöljyä

  • 3 dl mantelimaitoa

  • 6 kananmunaa

  • ripaus suolaa

  • 1 1/2 dl erytritolia

  • 75 g riisi- tai vehnäjauhoja

  • 1 tl psylliumia (jos käytät riisijauhoja)

  • Vaniljaa

  • päälle naisen annos
  • 300 g marjasekoitusta

  • miehen annos
  • 45 g rypsiöljyä

  • 4 dl mantelimaitoa

  • 9 kananmunaa

  • 2 dl erytritolia

  • ripaus suolaa

  • 120 g riisi- tai vehnäjauhoja

  • 1 1/2 tl psylliumia

  • Vaniljaa

  • päälle miehen annos
  • 450 g marjasekoitusta

ohjeet

  • Vuoraa noin 25 x 20 cm vuoka leivinpaperilla. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Erottele valkuaiset ja keltuaiset.
  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja erytritoli keskenään. Lisää keltuaisvaahdon joukkoon öljy ja ripaus suolaa. Sekoita joukkoon jauhot (jos käytät riisijauhoa, lisää jauhojen joukkoon psyllium) vähän kerrallaan. (Mausta halutessasi vaniljalla.) Lisää lopuksi maito ja sekoita tasaiseksi. Nostele valkuaisvaahto varovasti taikinaan.
  • Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Jos pinta meinaa tummua liikaa, peitä se leivinpaperilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!