Täytetyt kesäkurpitsat

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Maukkaiden kesäkurpitsojen täytteenä on kanajauhelihaa. Ihanan raikkaan kruunun ne saavat pestosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kesäkurpitsaa

  • 1 sipuli

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • 200 g kananjauhelihaan tai 160 g Mifu-jauhista

  • suolaa

  • mustapippuria

  • paprikajauhetta

  • 10 g pestokastiketta

  • 30 g juustoraastetta

  • miehen annos
  • 3 kesäkurpitsaa

  • 1 sipuli

  • 150 kirsikkatomaatteja

  • 300 g kananjauhelihaa tai 250 g Mifu-jauhista

  • suolaa

  • mustapippuria

  • paprikajauhetta

  • 20 g pestokastiketta

  • 45 g juustoraastetta

Ohjeet

  • Halkaise kesäkurpitsat ja kaavi lusikalla osa sisuksesta pois. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja laita puolikkaat 200 asteiseen uuniin esikypsymään uunipellille tai vuokaan noin 10 minuutiksi.
  • Paista kananjauheliha ja lisää joukkoon silputtu sipuli ja osa kaavitusta kesäkurpitsasta (paloiteltuna), suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta. Lopun kesäkurpitsan voit käyttää esimerkiksi salaatin tai smoothien seassa.
  • Ota kesäkurpitsaveneet uunista ja lisää niihin täyte. Halkaise kirsikkatomaatit ja paina täytteen päälle. Ripottele juustoraaste päälle. Paista uunissa vielä 10 minuuttia.
  • Levitä valmiiden kesäkurpitsaveneiden päälle pestoa.
  • Syö tällä aterialla puolet kesäkurpitsoista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!