Tex-mex-pyttipannu
4
annosta1
hourPerinteinen pyttipannu saa uuden vivahteen kun se maustetaan tex-mex-tyyliin ja päälle lisätään salsaa.
Pyttipannu valmistuu nopeasti jos perunat on jo valmiiksi keitetty.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- NAISEN ANNOS
480 g perunoita
1 sipuli
10 g öljyä
400 g jauhelihaa tai 280 g härkistä
1/2 tl cayanne-pippuria
1 tl suolaa
1 tl paprikaa
1 tl oreganoa
1/2 tl korianteria
1 paprika
200 g salsa-kastiketta (sokeroimaton)
60 g feta-juustoa
(halutessasi päälle tuoretta persiljaa tai korianteria)
- MIEHEN ANNOS
760 g perunoita
1 sipuli
15 g öljyä
600 g jauhelihaa tai 400 g härkistä
1/2 tl cayanne-pippuria
1 1/2 tl suolaa
1 tl paprikaa
1 tl oreganoa
1/2 tl korianteria
2 paprikaa
200 g salsa-kastiketta (sokeroimaton)
90 g feta-juustoa
(halutessasi päälle tuoretta persiljaa tai korianteria)
ohjeet
- Keitä perunat kypsiksi.
- Kuori ja viipaloi sipuli.
- Lohko perunat viipaleiksi ja kuutioi paprika.
- Kuulota sipulia öljyssä.
- Lisää pannulle jauheliha tai härkis. Ruskista hetken aikaa.
- Lisää perunat pannulle.
- Lisää suola ja muut mausteet.
- Kääntele pyttipannua hetken aikaa pannulla.
- Lisää paprikakuutiot ja paista vielä noin 5 minuuttia.
- Testaa maku ja lisää mausteita makusi mukaan.
- Lisää päälle salsaa ja fetaa.
- Halutessasi viimeistele tuoreilla yrteillä.