Tex-mex-vuoka

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Tässä tex-mex-vuoassa on vähän potkua. Jos et pidä tulisesta, niin vaihda chili-tomaattimurska maustamattomaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g naudan jauhelihaa (10 % rasvaa) tai 120 g soijarouhetta

  • 1 makea sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 10 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 tlk (380 g/230 g) mustapapuja suolaliemessä

  • 1 tlk (390 g) chilitomaattimurskaa

  • 1 tl juustokuminaa

  • 1 tl paprikajauhetta

  • ripaus mustapippuria

  • 3/4 tl suolaa

  • 60 g Koskenlaskija ruoka & dippi

  • 60 g juustoraastetta

  • 1 kiinankaali

  • miehen annos
  • 500 g naudan jauhelihaa (10 % rasvaa) tai 200 g soijarouhetta

  • 1 sipuli

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 15 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 tlk (380 g/230 g) mustapapuja suolaliemessä

  • 1 tlk (390 g) chilitomaattimurskaa

  • 1 tl juustokuminaa

  • 1 tl paprikajauhetta

  • ripaus mustapippuria

  • 3/4 tl suolaa

  • 90 g Koskenlaskija ruoka & dippi

  • 90 g mozzarellajuustoraastetta

  • 1 kiinankaali

Ohjeet

  • Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Ruskista sipulit rasvassa kuumalla pannulla. Lisää jauheliha tai liotettu soijarouhe ja ruskista.
  • Huuhtele ja valuta mustapavut. Suikaloi kiinankaali. Lisää pavut, tomaattimurska, kiinankaali sekä mausteet pannulle. Hauduta kastiketta muutama minuutti. Lisää lopuksi ruokakerma ja kuumenna kastike.
  • Kaada seos vuokaan.
  • Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista vuokaa 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa vuoasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!