Tofupyttipannu

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tässä pyttipannussa sipulit ovat ihanan karamellisoituneita ja tofut mukavan rapeita. Pyttipannu nautitaan sinappimajoneesin kanssa.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

aineosat

  • naisen annos
  • 300 g kylmäsavutofua

  • 2/3 kukkakaali

  • 2 kpl sipulia

  • 2 kpl valkosipulinkynttä

  • 10 g öljyä

  • 2 rkl soijakastiketta

  • 2 tl hunajaa

  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna

  • 1/2 ruukkua ruohosipulia

  • sinappimajoneesi naisen annos
  • 45 g majoneesi

  • 2 tl sinappia

  • miehen annos
  • 450 g kylmäsavutofua

  • 1 kukkakaali

  • 3 kpl sipulia

  • 3 kpl valkosipulinkynttä

  • 15 g öljyä

  • 3 rkl soijakastiketta

  • 2 tl hunajaa

  • 2/3 tl mustapippuria rouhittuna

  • 2/3 ruukkua ruohosipulia

  • sinappimajoneesi miehen annos
  • 75 g majoneesi

  • 3 tl sinappia

ohjeet

  • Leikkaa kukkakaali paloiksi.
  • Keitä kukkakaaleja noin 10 minuuttia vedessä.
  • Leikkaa tofu neljäksi viipaleeksi. Laita viipaleet kahden talouspaperin väliin ja nosta painoksi esimerkiksi leikkuulauta.
  • Valuta kukkakaalit lävikössä.
  • Kuori ja viipaloi sipulit. Leikkaa tofu kuutioiksi.
  • Kuullota sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Lisää kukkakaalit ja tofu pannulle. Paista, kunnes kukkakaalit saavat väriä ja tofu rapsakkaa paistopintaa. Mausta soijalla, hunajalla ja pippurilla.
  • Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.
  • Sekoita majoneesi ja sinappi kulhossa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa pyttipannusta ja sinappimajoneesista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!