Tofupyttipannu
Annokset
3
annostaValmistusaika
30
minutesTässä pyttipannussa sipulit ovat ihanan karamellisoituneita ja tofut mukavan rapeita. Pyttipannu nautitaan sinappimajoneesin kanssa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
aineosat
- naisen annos
300 g kylmäsavutofua
2/3 kukkakaali
2 kpl sipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
10 g öljyä
2 rkl soijakastiketta
2 tl hunajaa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
1/2 ruukkua ruohosipulia
- sinappimajoneesi naisen annos
45 g majoneesi
2 tl sinappia
- miehen annos
450 g kylmäsavutofua
1 kukkakaali
3 kpl sipulia
3 kpl valkosipulinkynttä
15 g öljyä
3 rkl soijakastiketta
2 tl hunajaa
2/3 tl mustapippuria rouhittuna
2/3 ruukkua ruohosipulia
- sinappimajoneesi miehen annos
75 g majoneesi
3 tl sinappia
ohjeet
- Leikkaa kukkakaali paloiksi.
- Keitä kukkakaaleja noin 10 minuuttia vedessä.
- Leikkaa tofu neljäksi viipaleeksi. Laita viipaleet kahden talouspaperin väliin ja nosta painoksi esimerkiksi leikkuulauta.
- Valuta kukkakaalit lävikössä.
- Kuori ja viipaloi sipulit. Leikkaa tofu kuutioiksi.
- Kuullota sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Lisää kukkakaalit ja tofu pannulle. Paista, kunnes kukkakaalit saavat väriä ja tofu rapsakkaa paistopintaa. Mausta soijalla, hunajalla ja pippurilla.
- Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.
- Sekoita majoneesi ja sinappi kulhossa.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa pyttipannusta ja sinappimajoneesista.