Tonnikalalla täytetty spagettikurpitsa
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
45
minutesSpagettikurpitsaa voi täyttää monella eri tavalla. Tällä kertaa teimme täytteeksi tonnikalatahnaa.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
1 spagettikurpitsa
300 g tonnikalaa
90 g Koskenlaskija ruoka & dippi voimakas 15%
150 g creme fraichea 12%
1/2 tl suolaa
3 vartta kevätsipulia
1/2 tl mustapippuria
- miehen annos
1 spagettikurpitsa
450 g tonnikalaa
120 g Koskenlaskija ruoka & dippi voimakas 15%
200 g creme fraichea 12%
1/2 tl suolaa
4 vartta kevätsipulia
1/2 tl mustapippuria
Ohjeet
- Halkaise spagettikurpitsa ja koverra sisältä pois siemenet ja rihmamainen osio.
- Laita kurpitsan puolikkaat pellille ja paahda puolikkaita uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Sekoita sillä välin täyte. Silppua kevätsipulinvarret.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Kun kurpitsat ovat kypsyneet ota ne uunista ja vetele haarukalla kurpitsan sisus spagettimaiseksi.
- Sekoita täyte "spagetin" sekaan. Jos mielestäsi ruoka viilenee liikaa voit vielä lämmittää sitä hetken uunissa.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa ruuasta.