Uunifetadippi ja paahdetut kasvikset

Annokset

2

annosta
Valmistusaika

25

minutes

Uunifetadippi on maukas ateria tai herkullinen tarjottava illanistujaisiin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • uunifetadippi naisen annos
  • 200 g salaattijuusto (rasvaa max 7%)

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 10 g oliiviöljyä

  • 1/2 - 1 tl chilihiutaleita

  • 100 g creme fraiche (12%)

  • kasvikset naisen annos
  • 1 sydänsalaatti

  • 150 g helmitomaatteja

  • 150 g broccoliinia

  • 10 g öljyä

  • 3 rkl sitruunmehua

  • suolaa

  • pippuria

  • uunifetadippi miehen annos
  • 300 g salaattijuusto (rasvaa max 7%)

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 15 g oliiviöljyä

  • 1/2 - 1 tl chilihiutaleita

  • 200 g creme fraiche (12%)

  • kasvikset miehen annos
  • 2 sydänsalaattia

  • 200 g helmitomaatteja

  • 200 g broccoliinia

  • 15 g öljyä

  • 3 rkl sitruunmehua

  • suolaa

  • pippuria

ohjeet

  • Laita fetajuusto pienehkön uunivuoan keskelle. Kuori ja hienonna valkosipuli. Ripottele sipuli ja chili fetan päälle ja valuta öljy pinnalle. Nosta vuoka pellille leivinpaperille.
  • Huuhtele kasvikset. Poista sydänsalaatista kanta ja leikkaa suikaleiksi. Levitä kasvikset pellille fetavuoan ympärille. Sekoita öljy, mehu, suola ja pippuri. Valuta mausteöljy kasvisten pinnalle.
  • Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Kääntele kasviksia kerran kypsymisen aikana.
  • Soseuta feta haarukalla. Sekoita ranskankerma fetaan. Tarjoa dippi kasvisten kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!