Vadelmasalaatti

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes

Näyttävä salaatti valmistuu käden käänteessä. Tässä yhdistyy vadelmien makeus ja salaattijuuston suolaisuus, mikä kruunataan hivenen hapokkuutta sisältävällä kastikkeella.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • Naisen annos
  • 100 g vadelmia

  • 100 g retiisejä

  • 1/2 punasipuli

  • 100 g salaattisekoitusta

  • 300 g salaattijuustokuutioita (rasvaa 3-7%)

  • 40 g saksanpähkinöitä

  • Vadelmakastike naisen annos
  • 70 g vadelmia

  • 30 g rypsiöljyä

  • 2 tl omenaviinietikkaa

  • 1/2 tl Dijon-sinappia

  • ripaus suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • Miehen annos
  • 150 g vadelmia

  • 125 g retiisejä

  • 1 punasipuli

  • 150 g salaattisekoitusta

  • 450 g salaattijuustokuutioita (rasvaa 3-7%)

  • 60 g saksanpähkinöitä

  • Vadelmakastike miehen annos
  • 100 g vadelmia

  • 45 g rypsiöljyä

  • 3 tl omenaviinietikkaa

  • 1 tl Dijon-sinappia

  • ripaus suolaa

  • ripaus mustapippuria

ohjeet

  • Soseuta kastikkeen vadelmat sauvasekoittimella korkeassa kulhossa. Lisää loput kastikkeen ainekset lusikalla sekoittaen.
  • Viipaloi pestyt retiisit. Viipaloi kuorittu punasipuli.
  • Revi salaattisekoitus vadille. Levitä päälle vadelmat, retiisit, salaattijuusto ja sipulit. Viimeistele kastikkeella ja pähkinöillä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!