Välimeren uunilohi
Annokset
3
annostaValmistusaika
40
minutesHelppo ja maistuva lohi kuorrutetaan pestolla, oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kapriksilla. Makumatka välimerelle on valmis!
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Aineosat
- naisen annos
300 g kirjolohifilee
30 g kalamataoliiveja (kivettömiä)
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja (mausteliemessä)
30 g sitruunapestoa
1/2 rkl kapriksia
- lisäksi naisen annos
60 g salaattisekoitusta
15 g sitruunapestoa
1 (veri)appelsiini
- miehen annos
450 g kirjolohifilee
50 g kalamataoliiveja (kivettömiä)
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja (mausteliemessä)
50 g sitruunapestoa
1 rkl kapriksia
- lisäksi miehen annos
100 g salaattisekoitusta
25 g sitruunapestoa
2 (veri)appelsiinia
ohjeet
- Puolita valutetut oliivit ja siivuta aurinkokuivatut tomaatit.
- Levitä lohen päälle sitruunapestoa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja kapriksia.
- Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Kypsymisaika riippuu kalan paksuudesta.
- Sekoita salaattisekoitukseen pesto. Kuori ja kuutioi appelsiini. Sekoita salaattiin.
- Syö tällä aterialla 1/3 kalasta ja salaatista.