Vihreä kaalisalaatti ja kanaa

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

20

minutes


Raikas kaalisalaatti saa päälleen kauniin vaalena vihreän ja maittavan herneellä ryyditetyn kastikkeen. 

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

AINESOSAT

  • naisen annos
  • 300 g kaalia tai valmista kaalisuikaletta

  • 100 g herneitä

  • 50 g baby-pinaattia

  • 200 g (Vuolu)kanaa tai 160 g Mifu-suikaleita

  • kastike naisen annos
  • 1 valkosipulinkynsi

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 125 g raejuustoa

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 30 g majoneesia

  • 100 g herneitä

  • 50 g baby-pinaattia

  • kourallinen basilikaa tai 1 tl kuivattua basilikaa

  • 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • miehen annos
  • 500 g kaalia tai valmista kaalisuikaletta

  • 150 g herneitä

  • 100 g baby-pinaattia

  • 300 g (Vuolu)kanaa tai 250 g Mifu-suikaleita

  • kastike miehen annos
  • 1 valkosipulinkynsi

  • 3 rkl sitruunamehua

  • 200 g raejuustoa

  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 50 g majoneesia

  • 150 g herneitä

  • 70 g baby-pinaattia

  • kourallinen basilikaa tai 1 1/2 tl kuivattua basilikaa

  • 2/3 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

OHJEET

  • Ota pakasteherneet sulamaan. Voit laittaa ne lämpimään veteen sulamaan.
  • Suikaloi kaali ohueksi suikaleeksi, jos et käytä valmista suikaletta. Laita suikaleet kulhoon.
  • Kuori valkosipulinkynsi.
  • Laita kaikki kastikkeen ainekset kulhoon tai tehosekoittimeen.
  • Aja kastike tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella. Sekoita kastike kaalisuikaleiden joukkoon. Lisää vielä herneet ja baby-pinaattia.
  • Syö salaatti kanan tai Mifun kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!