Vohvelirautabanaani jogurtilla

Annokset

1

annos
Valmistusaika

15

minutes

Kun banaanin käyttää vohveliraudassa, niin siitä tulee pinnalta hivenen rapsakka ja sisältä ihanan makea. Kardemummalla maustettu jogurtti raikastaa kokonaisuuden.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 1 pieni banaani

  • 5 g rypsiöljyä

  • 150 g rahkajogurttia

  • 50 g turkkilaista jogurttia

  • kardemummaa

  • 10 g cashew-pähkinöitä

  • miehen annos
  • 1 banaani

  • 5 g rypsiöljyä

  • 250 g rahkajogurttia

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • kardemummaa

  • 20 g cashew-pähkinöitä

ohjeet

  • Sekoita jogurtit ja kardemumma.
  • ämmitä vohvelirauta ja sivele pinnalle vähän öljyä.
  • Kuori banaani ja laita vohveliraudan väliin. Älä paina ja lämmitä vain hetki niin että banaani lämpenee.
  • Syö lämmin banaani jogurtin ja pähkinöiden kanssa.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!