Vuohenjuusto-parsakaalikeitto

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Vuohenjuusto-parsakaalikeitto on helppo sosekeitto, jota ryyditetään kanalla.


Jos haluat päästä oikein helpolla voit käyttää myös pakaste kukka- ja parsakaalia, niin ei aikaa kulu pilkkomiseen.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kukkakaali

  • 300 g parsakaalia

  • 1 purjo

  • 10 g öljyä

  • n. 7 dl vettä

  • 1 laakerinlehti

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl meiramia

  • 1 dl (lehti)persiljaa hienonnettuna

  • 150 g ruokakermaa (10 %)

  • päälle naisen annos
  • 300 g kanan fileesuikaletta tai 240 g Mifu-suikaletta

  • suolaa ja pippuria

  • 60 g vuohenjuustoa

  • miehen annos
  • 300 g kukkakaalia

  • 400 g parsakaalia

  • 1 purjo

  • 15 g öljyä

  • n. 9 dl vettä

  • 1 laakerinlehti

  • 1 1/2 tl suolaa

  • 1 1/2 tl meiramia

  • 1 1/2 dl (lehti)persiljaa hienonnettuna

  • 300 g ruokakermaa (10 %)

  • päälle miehen annos
  • 450 g kanan fileesuikaletta tai 325 g Mifu-suikaletta

  • suolaa ja pippuria

  • 90 g vuohenjuustoa

Ohjeet

  • Paloittele parsa- ja kukkakaali. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
  • Kuullota purjoa öljyssä kattilassa. Pyöräytä öljyssä myös kaalit.
  • Kaada kattilaan vesi ja kiehauta. Mausta laakerinlehdellä ja suolalla. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Poista laakerinlehti ja soseuta keitto. Sekoita joukkoon meirami, persilja ja kasvisrasvasekoite. Kuumenna.
  • Paista kana- tai Mifu-suikaleet ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paista myös vuohenjuustokiekot kuumalla pannulla.
  • Syö 1/3 osa keitosta, kanasta tai Mifusta ja vuohenjuustosta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!