Yrttiset grillikasvikset ja kyljykset

Annokset

3

annosta
Valmistusaika

45

minutes

Raikas yrttiöljy antaa grillikasviksille ihanan kesän maun. Kyljyksiin sivelemme sinappisen marinadin. Annos kruunataan feta-murulla.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Aineosat

  • naisen annos
  • 1 kesäkurpitsa

  • 100 g broccoliinia

  • 200 g (valkoista) parsaa

  • 300 g grillikyljyksiä tai 300 g tofua

  • 60 g fetaa

  • yrttiöljy naisen annos
  • 1/2 dl minttua

  • 1/2 dl lehtipersiljaa

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 20 g oliiviöljyä

  • 3 rkl sitruunamehua

  • 1/2 tl suolaa

  • marinadi kyljykset naisen annos
  • 10 g oliiviöljyä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 tl paprikajauhetta

  • 2 tl sinappia

  • 2 rkl lehtipersiljaa silputtuna

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria

  • miehen annos
  • 1 kesäkurpitsa

  • 200 g broccoliinia

  • 250 g (valkoista) parsaa

  • 450 g grillikyljyksiä tai 300 g tofua

  • 90 g fetaa

  • yrttiöljy miehen annos
  • 2/3 dl minttua

  • 2/3 dl lehtipersiljaa

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 30 g oliiviöljyä

  • 4 rkl sitruunamehua

  • 2/3 tl suolaa

  • marinadi kyljykset miehen annos
  • 15 g oliiviöljyä

  • 3 valkosipulinkynttä

  • 1 1/2 tl paprikajauhetta

  • 3 tl sinappia

  • 3 rkl lehtipersiljaa silputtuna

  • 1/2 tl suolaa

  • mustapippuria

ohjeet

  • Sekoita kyljysten marinadin ainekset yhteen.
  • Sivele marinadi kyljysten tai siivutetun tofun pintaan.
  • ätä hetkeksi maustumaan.
  • Siivuta kesäkurpitsa parin sentin siivuiksi. Leikkaa parsoista tyven kovat osat pois.
  • Grillaa kyljyksiä ja kasviksia niin kauan että ne ovat kypsyneet.
  • Hienonna yrttiöljyn yrtit veitsellä. Käytä lehtipersiljasta myös varret. Sekoita kaikki yrttiöljyn ainekset keskenään.
  • Ripsottele yrttiöljyä ja feta-murua kasvisten ja vähän kyljysten tai tofujenkin päälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!