Makkaravuoka

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Nopeasti yhdellä pannulla valmistuu makkaravuoka. Makkara on jo itsessään maustelinen, lisää makua tuo valkosipuli ja jeera.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 4 kpl Katalonian Carlos makkaraa (1 pkt) tai 300 g soijanakkeja

  • 1 sipuli paloiteltuna

  • 1 valkosipuli pieninä siivuina

  • 1 tl juustokuminaa eli jeeraa

  • 1 prk (390 g) yrtti-tomaattimurskaa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 230 g prk kikherneitä ( esim. Go Green luomu, valutettu paino 230 g)

  • tuoretta persiljaa

  • miehen annos
  • 6 kpl Katalonian Carlos makkaraa (1½ pkt) tai 450 g soijanakkeja

  • 1 sipuli paloiteltuna

  • 1 valkosipuli pieninä siivuina

  • 1 tl juustokuminaa eli jeeraa

  • 1 prk (390 g) yrtti-tomaattimurskaa

  • 1 rkl sitruunamehua

  • 230 prk kikherneitä ( esim. Go Green luomu, valutettu paino 230 g)

  • tuoretta persiljaa

Ohjeet

  • Pilko makkarat ja ruskista pannulla.
  • Kun makkarasta alkaa irtoamaan pannulle rasvaa, lisää sipuli ja valkosipuli.
  • Paista muutama minuutti.
  • Lisää valutetut kikherneet ja mausteet. Paista hetki.
  • Lisää tomaattimurska ja sitruunamehu. Paista pieni hetki.
  • Lisää lopuksi revityt persiljanlehdet.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa makkaravuosta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!