Makkaravuoka
4
Annosta30
minutesNopeasti yhdellä pannulla valmistuu makkaravuoka. Makkara on jo itsessään maustelinen, lisää makua tuo valkosipuli ja jeera.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
4 kpl Katalonian Carlos makkaraa (1 pkt) tai 300 g soijanakkeja
1 sipuli paloiteltuna
1 valkosipuli pieninä siivuina
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 prk (390 g) yrtti-tomaattimurskaa
1 rkl sitruunamehua
230 g prk kikherneitä ( esim. Go Green luomu, valutettu paino 230 g)
tuoretta persiljaa
- miehen annos
6 kpl Katalonian Carlos makkaraa (1½ pkt) tai 450 g soijanakkeja
1 sipuli paloiteltuna
1 valkosipuli pieninä siivuina
1 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 prk (390 g) yrtti-tomaattimurskaa
1 rkl sitruunamehua
230 prk kikherneitä ( esim. Go Green luomu, valutettu paino 230 g)
tuoretta persiljaa
Ohjeet
- Pilko makkarat ja ruskista pannulla.
- Kun makkarasta alkaa irtoamaan pannulle rasvaa, lisää sipuli ja valkosipuli.
- Paista muutama minuutti.
- Lisää valutetut kikherneet ja mausteet. Paista hetki.
- Lisää tomaattimurska ja sitruunamehu. Paista pieni hetki.
- Lisää lopuksi revityt persiljanlehdet.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa makkaravuosta.