Marjaisa rahkatorttu

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä kakku valmistuu nopeasti ja on ihana herkku vaikka äitienpäiväpöytään. Kakussa on 3 naisen ja 2 miehen annosta.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • Kakkupohja
  • 250 g valkuaisia

  • 2 rkl perunajauhoja

  • 1 rkl vaniljanmakuista heraproteiinijauhetta

  • Kakun täyte
  • 1 prk kevytvispiä, vanilja (12%)

  • 1 prk Skyriä (vanilja)

  • (lisämakeutukseen 1 rkl vaniljanmakuista proteiinijauhetta)

  • Marjoja

Ohjeet

  • Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti nostellen muut aineet joukkoon.
  • Levitä vaahto pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 210 astetta n. 10 min.
  • Kun valkuaispannari on valmis, irroita se varovasti leivinpaperista ja leikkaa 3 osaan. Sekoita täytteen aineet keskenään ja maista, onko täyte tarpeeksi makeaa omaan makuun. Lisää tarvittaessa proteiinijauhe.
  • Laita alin kerros lautaselle ja päälle täytettä sekä marjoja/hedelmäpaloja.
  • Laita keskikerros täytteen päälle ja lisää taas täytettä sekä marjoja/hedelmäpaloja. Nosta tortun päälle ylin kerros ja kaada siihen loput täytteestä ja marjoista/hedelmästä.
  • Parasta heti syötynä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!