Marjaisa rahkatorttu
Annoksia
3
AnnostaValmistusaika
30
minutesTämä kakku valmistuu nopeasti ja on ihana herkku vaikka äitienpäiväpöytään. Kakussa on 3 naisen ja 2 miehen annosta.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- Kakkupohja
250 g valkuaisia
2 rkl perunajauhoja
1 rkl vaniljanmakuista heraproteiinijauhetta
- Kakun täyte
1 prk kevytvispiä, vanilja (12%)
1 prk Skyriä (vanilja)
(lisämakeutukseen 1 rkl vaniljanmakuista proteiinijauhetta)
Marjoja
Ohjeet
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti nostellen muut aineet joukkoon.
- Levitä vaahto pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 210 astetta n. 10 min.
- Kun valkuaispannari on valmis, irroita se varovasti leivinpaperista ja leikkaa 3 osaan. Sekoita täytteen aineet keskenään ja maista, onko täyte tarpeeksi makeaa omaan makuun. Lisää tarvittaessa proteiinijauhe.
- Laita alin kerros lautaselle ja päälle täytettä sekä marjoja/hedelmäpaloja.
- Laita keskikerros täytteen päälle ja lisää taas täytettä sekä marjoja/hedelmäpaloja. Nosta tortun päälle ylin kerros ja kaada siihen loput täytteestä ja marjoista/hedelmästä.
- Parasta heti syötynä.