Selleri-kanasalaatti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Raikas kastike pyöristää ihanasti sellerin makua. Kanan voit hyvin joko grillata tai paistaa pannulla. Yllättä cayanne-pippurin ja tillin yhdistelmä toimii.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g broilerin fileitä 240 g Mifu-suikaleita (Mifu korvaa myös kalkkunapekonin

  • 100 g kalkkunapekonia

  • 4 -5 vartta selleria

  • 3 kevätsipulin vartta

  • 150 g viinirypäleitä, puolitettuna

  • 30 g majoneesia

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 1 sitruunan mehu

  • Suolaa ja mustapippuria

  • Pieni kourallinen tilliä hienonnettuna

  • 20 g mantelirouhetta tai pinjansiemeniä

  • (Ripaus cayennepippuria)

  • 1 ruukku salaattia

  • miehen annos
  • 300 g broilerin fileitä tai 375 g Mifu-suikaleita (Mifu korvaa myös kalkkunapekonin)

  • 150 g kalkkunapekonia

  • 5 -6 vartta selleria

  • 5 kevätsipulin vartta

  • 250 g viinirypäleitä, puolitettuna

  • 45 g majoneesia

  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 1 sitruunan mehu

  • Suolaa ja mustapippuria

  • Pieni kourallinen tilliä hienonnettuna

  • 40 g mantelirouhetta tai pinjansiemeniä

  • (Ripaus cayennepippuria)

  • 1 ruukku salaattia

Ohjeet

  • Paista tai grillaa broileri tai paista Mifu-suikaleet. Mausta suolalla.
  • Paista myös pekoni.
  • Pilko selleri, sipuli ja viinirypäleet ja laita samaan kulhoon broilerin tai Mifun kanssa.
  • Sekoita toisessa kulhossa majoneesi, jogurtti, sitruunamehu, suola ja pippuri. Lisää tilli ja halutessasi hieman cayennepippuria.
  • Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa mausteita. Kaada kastike broilerisekoituksen päälle. Viimeistele mantelirouheella/pinjansiemenillä ja rouhi pekoni päälle.
  • Anna salaatin tekeytyä kylmässä.
  • Nostele salaatinlehtien päälle 1/3 osa salaatista ja syö tällä aterialla.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!