Smetanalohi-varhaiskaalipaistos

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Tämä paistos valmistuu kädenkäänteessä. Varhaiskaali on niin pehmenä makuista, että se ei vaadi pitkää kypsennystä tai esipaistelua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2/3 varhaiskaali

  • 1 sipuli

  • 100 g katkarapuja

  • 300 g lohikuutioita tai -suikaleita

  • 90 g smetanaa

  • 100 g turkkilaista jogurttia

  • 1 sitruuna

  • 1/2 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • halutessasi tilliä

  • miehen annos
  • 1 varhaiskaali

  • 1 sipuli

  • 150 g katkarapuja

  • 450 g lohikuutioita tai -suikaleita

  • 180 g smetanaa

  • 150 g turkkilaista jogurttia

  • 1 sitruuna

  • 1 tl suolaa

  • ripaus mustapippuria

  • halutessasi tilliä

Ohjeet

  • Pilko sipuli ja varhaiskaali. Laita ne vuoan pohjalle. Ripsauta päälle vähän suolaa ja mustapippuria.
  • Laita kulhoon kalanpalat ja katkaravut. Ripsauta päälle vähän suolaa ja purista sitruunan mehu. Pyörittele kalat ja katkaravut mehussa.
  • Kaada vuokaan lohen palat ja katkaravut.
  • Sekoita smetana ja jogurtti keskenään. Raasta joukkoon sitruunan kuori.
  • Voit lisätä mukaan myös halutessasi tillisilppua.
  • Levitä seos vuokaan päällimmäiseksi.
  • Paista paistosta 15-25 minuutta 200 asteessa niin että kaali on pehmennyt ja kalat kypsyneet.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa paistoksesta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!