Smetanalohi-varhaiskaalipaistos
Annoksia
4
AnnostaValmistusaika
30
minutesTämä paistos valmistuu kädenkäänteessä. Varhaiskaali on niin pehmenä makuista, että se ei vaadi pitkää kypsennystä tai esipaistelua.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2/3 varhaiskaali
1 sipuli
100 g katkarapuja
300 g lohikuutioita tai -suikaleita
90 g smetanaa
100 g turkkilaista jogurttia
1 sitruuna
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
halutessasi tilliä
- miehen annos
1 varhaiskaali
1 sipuli
150 g katkarapuja
450 g lohikuutioita tai -suikaleita
180 g smetanaa
150 g turkkilaista jogurttia
1 sitruuna
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
halutessasi tilliä
Ohjeet
- Pilko sipuli ja varhaiskaali. Laita ne vuoan pohjalle. Ripsauta päälle vähän suolaa ja mustapippuria.
- Laita kulhoon kalanpalat ja katkaravut. Ripsauta päälle vähän suolaa ja purista sitruunan mehu. Pyörittele kalat ja katkaravut mehussa.
- Kaada vuokaan lohen palat ja katkaravut.
- Sekoita smetana ja jogurtti keskenään. Raasta joukkoon sitruunan kuori.
- Voit lisätä mukaan myös halutessasi tillisilppua.
- Levitä seos vuokaan päällimmäiseksi.
- Paista paistosta 15-25 minuutta 200 asteessa niin että kaali on pehmennyt ja kalat kypsyneet.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa paistoksesta.