Raparperi-minttu-herkku
Annoksia
1
AnnostaValmistusaika
20
minutesRaparperi on ihanan hapan ja sopii hyvin raejuuston ja jogurtin kanssa. Maitotuotteet pyöristävät raparperin makua. Parhaimmillaan raparperin varret on alkukesästä, kun ne ovat vielä nuoria. Voit valmistaa tämän määrän tuplana, niin kahden aamun aamiaiset on valmiina.
Kokkaustila
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
2 nuorta raparperin vartta
125 g raejuustoa
100 g turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia
muutama tuore mintun lehti
erytritolia tmv. makeutusta maun mukaan
- miehen annos
3 nuorta raparperin vartta
200 g raejuustoa
200 g turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia
muutama tuore mintun lehti
erytriolia tmv. makeutusta maun mukaan
Ohjeet
- Kuori ja pilko raparperi pieniksi paloiksi ja keitä kattilassa pienessä tilkassa vettä. Raparperit ovat valmiit, kun neste on haihtunut ja raparperit pehmenneet. Silppua mintun lehdet joukkoon, makeuta ja sekoita raejuuston ja jogurtin joukkoon.