Minttupannari mansikoilla

Annoksia

2

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Minttu tuo ihanaa raikkautta näihin pannukakkuihin.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 2 kananmunaa

  • 25 g vaniljan makuista proteiinijauhetta tai 125 g raejuustoa

  • 2 rkl mantelijauhoa

  • kourallinen tuoretta pinaattia

  • muutama tuore mintunlehtiä

  • 10 g kookosöljyä tai voita

  • 200 g mansikoita päälle

  • miehen annos
  • 3 kananmunaa

  • 35 g vaniljan makuista proteiinijauhetta tai 200 g raejuustoa

  • 3 rkl mantelijauhoa

  • kourallinen tuoretta pinaattia

  • muutama tuore mintunlehti

  • 15 g kookosöljyä tai voita

  • 300 g mansikoita päälle

Ohjeet

  • Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Jos käytät proteiinijauheen sijasta raejuustoa ja taikina tuntuu liian jäykältä, lisää seokseen pieni loraus mantelimaitoa tai vettä.
  • Sulata kookosöljy pannulla ja kaada puolet seoksesta pannulle. Paista pannaria kannen alla niin, että päällinen hyytyy ja pohja saa hieman väriä. Kumoa pannari lautaselle kaksinkerroin ja laita päälle mansikkalohkoja. Paista samoin toinen pannari ja säästä se seuraavalle päivälle.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!