Mansikka-tofu-salaatti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Mansikoiden raikkaus, halloumin suolaisuus ja balsamicon happo, ovat tämän salaatin maukas yhdistelmä. Tuoreet yrtit kruunaavat kokonaisuuden. Balsamicossa tai balsamiviinietikkas on jonkin verran sokeria, joten sitä kannattaa laittaa vain hivenen tuomaan makua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g jalotofua (marinoitu)

  • 100 g halloumia

  • 200 g Pimientos de Padrón-paprikoita

  • 15 g oliiviöljyä

  • 1 ruukku salaattia

  • tuoretta oreganoa

  • tuoretta basilikaa

  • 100 g mansikoita

  • 100 g avokadoa

  • Päälle balsamicoa tai balsamiviinietikkaa

  • miehen annos
  • 300 g jalotofua (marinoitu)

  • 200 g halloumia

  • 200 g Pimientos de Padrón-paprikoita

  • 20 g oliiviöljyä

  • 1 ruukku salaattia

  • tuoretta oreganoa

  • tuoretta basilikaa

  • 150 g mansikoita

  • 150 g avokadoa

  • Päälle balsamicoa tai balsamiviinietikkaa

Ohjeet

  • Pilko tofu ja suikaloi halloumi. Paista pannulla osassa oliiviöljyä ensin tofuja ja lisää hetken päästä mukaan halloumit. Paista niin pitkään, että molemmat saavat väriä. Siirrä sivuun ja paista pimientos de Padrón-paprikat lopussa oliiviöljyssä niin, että ne saavat väriä kylkeensä.
  • Valmista salaatti. Pilko avokadot ja revi salaatinlehdet. Lisää oregano ja basilika sekä paloitellut mansikat.
  • Lisää tarjoiluvaiheessa salaattiin tofu ja halloumi sekä paprikat salaatin viereen. Lisää päälle hivenen balsamicoa.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!