Parsakaali-sinihomejuustopiirakka
4
Annosta50
minutesSinihomejuusto ja parsakaali ovat hyvä makupari. Rahkasta tulee ihanan kermainen täyte.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- pohja naisen annos
1 kananmuna
40 g mantelijauhoa
20 g oliivi- tai rypsiöljyä
1 dl pofiberia
ripaus suolaa
- naisen annos täyte
300 g rahkajogurttia
3 kananmunaa
ripaus suolaa
1/2 tl valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi
1/2 tl mustapippuria
200 g parsakaalia
80 g sinihomejuustoa
100 g kirsikkatomaatteja
- miehen annos pohja
2 kananmunaa
60 g mantelijauhoa
30 g oliivi- tai rypsiöljyä
2 dl pofiberia
ripaus suolaa
- miehen annos
400 g rahkajogurttia
4 kananmunaa
ripaus suolaa
1 tl valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi
1 tl mustapippuria
300 g parsakaalia
120 g sinihomejuustoa
150 g kirsikkatomaatteja
- lisäksi
400 g hapankaalia
vihanneksia
Ohjeet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Sekoita pohjan ainekset ja painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita rahkajogurtti ja munat. Mausta suolalla, valkosipulijauheella/valkosipulilla ja pippurilla.
- Leikkaa parsakaali pieniin kukintoihin, säästä varsi myöhempää ruoanlaittoa varten.
- Levitä parsakaali pohjalle. Murustele sinihomejuusto päälle.
- Kaada lopuksi rahkajogurtti-munaseos vuokaan ja lisää kirsikkatomaatin puolikkaat.
- Paista uunin keskiosassa noin 40 min.
- Syö tällä aterialla 1/4 osa piirakasta ja hapankaalista sekä mieleisiä vihanneksia.