Parsakaali-sinihomejuustopiirakka

Annoksia

4

Annosta
Valmistusaika

50

minutes

Sinihomejuusto ja parsakaali ovat hyvä makupari. Rahkasta tulee ihanan kermainen täyte.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • pohja naisen annos
  • 1 kananmuna

  • 40 g mantelijauhoa

  • 20 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 1 dl pofiberia

  • ripaus suolaa

  • naisen annos täyte
  • 300 g rahkajogurttia

  • 3 kananmunaa

  • ripaus suolaa

  • 1/2 tl valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 200 g parsakaalia

  • 80 g sinihomejuustoa

  • 100 g kirsikkatomaatteja

  • miehen annos pohja
  • 2 kananmunaa

  • 60 g mantelijauhoa

  • 30 g oliivi- tai rypsiöljyä

  • 2 dl pofiberia

  • ripaus suolaa

  • miehen annos
  • 400 g rahkajogurttia

  • 4 kananmunaa

  • ripaus suolaa

  • 1 tl valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi

  • 1 tl mustapippuria

  • 300 g parsakaalia

  • 120 g sinihomejuustoa

  • 150 g kirsikkatomaatteja

  • lisäksi
  • 400 g hapankaalia

  • vihanneksia

Ohjeet

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Sekoita pohjan ainekset ja painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  • Sekoita rahkajogurtti ja munat. Mausta suolalla, valkosipulijauheella/valkosipulilla ja pippurilla.
  • Leikkaa parsakaali pieniin kukintoihin, säästä varsi myöhempää ruoanlaittoa varten.
  • Levitä parsakaali pohjalle. Murustele sinihomejuusto päälle.
  • Kaada lopuksi rahkajogurtti-munaseos vuokaan ja lisää kirsikkatomaatin puolikkaat.
  • Paista uunin keskiosassa noin 40 min.
  • Syö tällä aterialla 1/4 osa piirakasta ja hapankaalista sekä mieleisiä vihanneksia.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!