Parsakaali-palsternakka-kanakeitto

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

45

minutes

Vihanneskeitto jossa palsternakka pyöristää juuri sopivasti parsakaalin makua.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 20 g oliiviöljyä

  • 3 palsternakkaa

  • 200 g parsakaalia

  • 1 sipuli

  • 1 valkosipulinkynsi

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 60 g cashewpähkinöitä

  • 300 g kanafilettä tai 240 g Mifu-suikaletta

  • soijakastiketta

  • (suolaa maun mukaan)

  • miehen annos
  • 30 g oliiviöljyä

  • 4 palsternakkaa

  • 300 g parsakaalia

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 kasvisliemikuutio

  • 90 g cashewpähkinöitä

  • 450 g kanafilettä tai 375 g Mifu-suikaletta

  • soijakastiketta

  • (suolaa maun mukaan)

Ohjeet

  • Kuori ja paloittele palsternakka, pilko sipulit ja paloittele parsakaali. Kuullota puolesta määrästä öljyä pilkottu sipuli ja valkosipuli kattilassa. Lisää paloiteltu palsternakka ja parsakaali.
  • Kaada kattilaan vettä niin, että vihannekset juuri ja juuri peittyvät. Lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja keittele noin 20-25 minuuttia, kunnes parsakaali ja palsternakka ovat pehmenneet.
  • Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää tarvittaessa vettä. jotta keiton koostumus olisi keittomainen.
  • Leikkaa kanafilee suikaleiksi ja paista lopussa öljyssä. Kun kana on kypsää, lorauta päälle mausteeksi soijakastiketta. Tai kuumenna Mifu-suikaleet ja mausta soijakastikkeella.
  • Lisää joukkoon cashewpähkinät ja paista pieni hetki, jotta pähkinät saavat hieman väriä. Lisää keiton päälle.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa keitosta ja kanasta.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!