Thaihenkinen naudanlihasalaatti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Korianteri, minttu ja inkivääri antavat ihanan säväyksen naudanlihalle. Pieni henkäys thai-keittiötä, mutta ilman tulisuutta. Halutessasi voit tietenkin lisätä ruokaan hieman chiliä “potkua” antamaan.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 300 g naudan minuuttisuikaleita tai 120 g soijasuikaletta

  • 10 g oliiviöljyä

  • ½ tl suolaa

  • kourallinen silputtua korianteria

  • kourallinen silputtua minttua

  • 1 raastettu valkosipulinkynsi

  • 3 cm pala kuorittua ja raastettua inkivääriä

  • 1 sitruunan mehu

  • 20 g oliiviöljyä

  • 10 retiisiä ohuina viipaleina

  • ½ kurkku paloina

  • 210 g avokadoa paloina

  • 1 shalottisipuli viipaleina

  • miehen annos
  • 450 g naudan minuuttisuikaleita tai 180 g soijasuikaletta

  • 15 g oliiviöljyä

  • ½ tl suolaa

  • kourallinen silputtua korianteria

  • kourallinen silputtua minttua

  • 1 raastettu valkosipulinkynsi

  • 3 cm pala kuorittua ja raastettua inkivääriä

  • 1 sitruunan mehu

  • 30 g oliiviöljyä

  • 13 retiisiä ohuina viipaleina

  • ½ kurkku paloina

  • 300 g avokadoa paloina

  • 2 shalottisipuli viipaleina

Ohjeet

  • Paista naudan minuuttisuikaleet tai liotetut ja kuivatut soijasuikaleet oliiviöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa suola.
  • Yhdistä yrtit, valkosipuli, inkivääri, sitruunamehu ja oliiviöljy kastikkeeksi ja lisää kypsennetty naudanliha hyvin marinadiin pyöritellen.
  • Valmista salaatti yhdistämällä retiisit, kurkut, avokado ja sipuli. Lisää tähän naudanliha kastikkeineen.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!