Kanakulho kukkakaaliriisillä

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

20

minutes

Kanakulho saa pientä itämaista vivahdetta currysta ja punaisesta currytahnasta..

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g maustamattomia kanasuikaleita tai 160 g Mifu-suikaleita

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 10 g seesami- tai oliiviöljyä

  • 2 tl punaista currytahnaa

  • 150 g ruokakermaa (10%)

  • ½ limen mehu

  • 1 rkl soijakastiketta

  • kukkakaaliriisi naisen annos
  • 1 kukkakaali raastettuna

  • 10 g seesami- tai oliiviöljyä

  • 1 -2 tl curryjauhetta

  • päälle naisen annos
  • 3 kourallista pinaattia

  • 10 g seesami- tai oliiviöljyä

  • 100 g kevyt salaattijuustoa (3-7%)

  • miehen annos
  • 300 g maustamattomia kanasuikaleita tai 250 g Mifu-suikaleita

  • 1 sipuli pilkottuna

  • 15 g seesami- tai oliiviöljyä

  • 2 tl punaista currytahnaa

  • 200 g ruokakermaa (10 %)

  • ½ limen mehu

  • 1 rkl soijakastiketta

  • kukkakaaliriisi miehen annos
  • 1 kukkakaali raastettuna

  • 15 g seesami- tai oliiviöljyä

  • 1 -2 tl curryjauhetta

  • päälle miehen annos
  • 3 kourallista pinaattia

  • 15 g seesami- tai oliiviöljyä

  • 150 g kevyt salaattijuustoa (3-7%)

Ohjeet

  • Paista pinaattia hetki öljyssä ja siirrä sivuun odottamaan.
  • Paista pilkottua sipulia öljyssä hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet. Kun kanat ovat kypsiä, lisää currytahna, kerma, puristettu lime ja soijakastike. Siirrä kastike sivuun odottamaan.
  • Huuhtele kukkakaali ja raasta se karkealla terällä tai monitoimikoneessa hienoksi muruksi.
  • Lämmitä seesamiöljy pannulla ja lisää kukkakaaliriisi. Paista muutama minuutti, kunnes kukkakaali on hiukan pehmennyt. Lisää curryjauhe.
  • Kokoa annos niin, että kukkakaaliriisi tulee pohjalle ja sen päälle kanakastike ja pinaatti. Ripottele vielä päälle salaattijuusto.
  • Kukkakaaliriisin voi tarvittaessa pakastaa, jos sitä tuli liikaa suhteessa annoksiin.
  • Syö 1/3 osa kanakulhosta ja kukkakaaliriisistä.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!