Kana-pekonisalaatti
3
Annosta30
minutesKana-pekonisalaatin tuhti kastike antaa hauskan maun salaatille.
Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa
Ainesosat
- naisen annos
200 g kanasuikaleita tai 160 g Mifu-suikaleita
100 g kanapekonia tai 80 g Mifu-suikaleita
½ tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl valkosipulijauhetta
300 g salaattisekoitusta
- kastike naisen annos
40 g majoneesia
2 tl dijon-sinappia
½ sitruunan mehu
20 g oliiviöljyä
20 g parmesaanijuustoraastetta
10 g kapriksia
- miehen annos
300 g kanasuikaleita tai 250 g Mifu-suikaleita
150 g kanapekonia tai 125 g Mifu-suikaleita
½ tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl valkosipulijauhetta
400 g salaattisekoitusta
- kastike miehen annos
60 g majoneesia
2 tl dijon-sinappia
1 sitruunan mehu
30 g oliiviöljyä
30 g parmesaanijuustoraastetta
15 g kapriksia
Ohjeet
- Paista kanasuikaleet ja pekoni pannulla. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa mausteet.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin pienessä kulhossa.
- Asettele salaatti astian tai kulhon pohjalle, laita kana-pekonit salaatin päälle ja valuttele lopuksi kastike kaiken päälle.
- Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatista.