Kana-pekonisalaatti

Annoksia

3

Annosta
Valmistusaika

30

minutes

Kana-pekonisalaatin tuhti kastike antaa hauskan maun salaatille.

Kokkaustila

Pitää mobiililaitteen näytön päällä samalla, kun laitat ruokaa

Ainesosat

  • naisen annos
  • 200 g kanasuikaleita tai 160 g Mifu-suikaleita

  • 100 g kanapekonia tai 80 g Mifu-suikaleita

  • ½ tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 300 g salaattisekoitusta

  • kastike naisen annos
  • 40 g majoneesia

  • 2 tl dijon-sinappia

  • ½ sitruunan mehu

  • 20 g oliiviöljyä

  • 20 g parmesaanijuustoraastetta

  • 10 g kapriksia

  • miehen annos
  • 300 g kanasuikaleita tai 250 g Mifu-suikaleita

  • 150 g kanapekonia tai 125 g Mifu-suikaleita

  • ½ tl suolaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 400 g salaattisekoitusta

  • kastike miehen annos
  • 60 g majoneesia

  • 2 tl dijon-sinappia

  • 1 sitruunan mehu

  • 30 g oliiviöljyä

  • 30 g parmesaanijuustoraastetta

  • 15 g kapriksia

Ohjeet

  • Paista kanasuikaleet ja pekoni pannulla. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa mausteet.
  • Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset sekaisin pienessä kulhossa.
  • Asettele salaatti astian tai kulhon pohjalle, laita kana-pekonit salaatin päälle ja valuttele lopuksi kastike kaiken päälle.
  • Syö tällä aterialla 1/3 osa salaatista.

Reseptipankki

Hei tämä resepti on osa 8Viikkoa.fi - 52 viikon jäsenyyttä

Kirjaudu sisään tai liity täältä mukaan!